2023-05-12
之前喺Media Page見到介紹Save 低咗,今日就一於試一試。本身都驚要排隊,但夜晚7點半到竟然可以直入。可能因為星期五晚大家都出城了😂💡概要💡1男1女 • 食咗2個dish • 無飲嘢共$367 · 人均$183.52個都食得飽(•̀ㅁ•́ฅ)✧————————————是拉差醬蒜香蕃茄意粉配慢煮口水雞扒($148)🌝🌝🌝🌝🌜雞扒好嫩滑✧ 雞皮上嘅香草食落有少少脆,增加咗個口感。味道都好好,唯獨唔似口水雞,係偏辣嘅香草雞扒🤭意粉份量偏少,但醬汁將蕃茄同是拉差個味平衡得好好,食到少少辣味但蕃茄味都好突出,辣味都完全無後勁。日式海鮮大阪燒酥皮薄餅($188)🌝🌝🌜🌚🌚話要等20分鐘,但應該無🤔起碼我哋個意粉未食完佢就到咗🖖🏻基本上搬到自己碟已經散晒,唔可以真係當Pizza咁食,都係拮起食…..大阪燒個風味都係靠個大阪燒醬同沙律醬,海鮮就有魷魚、帶子仔、蜆仔(少少怪)不得不讚個薄餅好好食!咁多嘢壓住個底都係脆的,睇吓酥皮邊就知有幾脆(*✪▽✪)b:不過因為我係為咗呢個大阪燒而來的,感覺有啲期望過高🥲食到尾,寧願食埋個批都唔食啲Toppings,係多料的,不過有啲分離的感覺(ノ_<。
💡概要💡
1男1女 • 食咗2個dish • 無飲嘢
共$367 · 人均$183.5
2個都食得飽(•̀ㅁ•́ฅ)✧
————————————
是拉差醬蒜香蕃茄意粉配慢煮口水雞扒($148)
🌝🌝🌝🌝🌜
是拉差醬蒜香蕃茄意粉配慢煮口水雞扒
日式海鮮大阪燒酥皮薄餅($188)
🌝🌝🌜🌚🌚
日式海鮮大阪燒酥皮薄餅
話要等20分鐘,但應該無🤔起碼我哋個意粉未食完佢就到咗🖖🏻
不過因為我係為咗呢個大阪燒而來的,感覺有啲期望過高🥲食到尾,寧願食埋個批都唔食啲Toppings,係多料的,不過有啲分離的感覺(ノ_<。)
整體 :
服務態度幾好,嘢食都好食,播廣東歌有Taste,係地點有啲隔涉,離地鐵站有啲遠。水無怪味(笑)