2023-03-10 51 瀏覽
一系列的意大利菜式, 價格合理, 性價比高, 真心不錯! ❤️日本產帆立貝配羅勒醬鮮製寬麵鮮製寬麵口感果真不同. 帆立貝size有驚喜, 羅勒醬調得好味, 加埋車里茄, 整個意粉有咬口得來, 甜酸平衡, 非常完滿忌廉汁煮青口creamy sauce 出色, 細細粒煙肉令醬汁滿有咸香, 配上淡淡海鮮味既青口, 吃不停口. 直情想再叫個 "靚仔" 撈埋D汁😂帕爾馬火腿三色沙律Pizza薄餅之中我最愛 ham+veg. 有烟熏的味道, 口感柔軟, 味道咸香, 再配上清清的沙律菜. 非常夾. 餅底軟硬合適有咬口!意式薄切三文魚忌廉芝士卷咸咸的忌廉芝士, 配上鮮味三文魚. 厚厚一卷, 一口吃掉, 好味! 小食之最❤️玫瑰蜂蜜果茶粒粒果肉, 含有豐富的维他命C, 清香花味加上香甜Honey, 為這餐畫上完美句號!

日本產帆立貝配羅勒醬鮮製寬麵

忌廉汁煮青口