2024-07-04 282 瀏覽
去過好多間貓貓Café, 但呢間Café係最特別的,因為餐廳大部份的貓都係收養的流浪貓,唔會話好親人,但係一樣係非常可愛,餐廳每個週末仲會幫助流浪貓們搵合適的收養家庭,滿滿的愛心Café,非常推介比各位貓奴。以為佢只係一間貓Café對食物質素都唔會有過高期待,點知又有驚喜啊! 首先是餐廳環境極之舒服,仲有個大假草地比貓咪們四圍走,無一隻貓貓係被限制自由的,所有客人都歡迎同貓咪們互動,真係好有愛。今次上來主要目的是同貓咪玩,所以同朋友都只係點咗小食,當中日式唐揚炸雞配自家製他他醬係好味的,炸雞熱辣辣又夠香口,配埋個自家醬相當惹味,個醬碟都係貓貓圖案架,相當可愛。而佢地的特飲相當唔錯架! 玫瑰荔枝椰果梳打,唔會話太甜又解渴,荔枝味重,配埋Pizza一齊食就一流啦~貓啡係無限時間的,想留幾耐同貓貓玩,想食幾多亦可以,之後我地仲加點咗個燒章魚丸子,唔錯的小食,一邊同貓貓玩,一邊享受美食,放工後約埋朋友嚟Chill一Chill, 絕對是為繁忙的生活加添一點樂趣。愛心滿滿的貓咪Café

2024-06-11