2024-02-20 36 瀏覽
可愛動人嘅貓貓有邊個係唔鍾意㗎?今日同我最好嘅朋友去到旺角好靚靚嘅貓Cafe。一齊同貓互動下。餐廳好注意清潔細節,確保貓貓都係健健康康一齊同佢哋玩!除咗有好齊全嘅消毒用品之外!每位入嚟嘅貓店主人都需要除鞋,確保全身都乾淨❤️仲有好貼心嘅消毒酒精、寵物聞到都唔驚!餐廳分咗幾個區域、又唔同嘅地方,除咗同貓貓影相之外自己都可以打卡影相!我最鍾意就係玻璃窗嗰邊嘅地方!因為嗰度除咗影相好靚之外,貓貓喺嗰邊走動都係特別美觀!再加上佢有個搖搖床真係好靚!黎貓Cafe今次叫咗兩三款美食特飲輕鬆下:蜜糖香草香煎雞翼:蜜糖嘅香草非常之夾!再加上雞翼知道香香脆脆、由於佢唔係炸出黎,所以雞翼可以鎖住肉汁更加香濃彈滑!香草意大利蟹肉白汁扁意大利粉:香草本身已經係好正嘅香料,再配合埋忌廉白汁令到層次更加豐富、蟹肉香嫩、每一條背意大利粉都可以感受到有汁醬嘅存在!最後當然唔少得甜品❤️士多啤梨雲呢拿雪糕窩夫🧇士多啤梨味醬香甜,再配上雲呢拿雪糕除咗夾之外,最食到酸酸甜甜開胃嘅味道!再配上窩夫香脆鬆軟!食到唔想停呀!另外花茶選擇咗玫瑰花茶,除咗影相打卡粉紅色之外亦好有養生功效!喵啡旺角彌敦道高氏大樓3樓全層

黎貓Cafe今次叫咗兩三款美食特飲輕鬆下:

香草意大利蟹肉白汁扁意大利粉: