2010-11-27
因為0係吉野家網頁留低左e-mail,所以不時收到吉野家最新的消息,見到呢款<意式番茄牛丼>!真係超想試呀~我雙眼發光喇~ 一於趁下午茶時段試試看吧~事關相比起lunch時段$34.5 VS $19.9~相差很多呀~哈哈!!出菜的速度幾快,而且同朋友一齊買tea set超過35元,即送1個2011年的年曆,好抵~多謝朋友仔送左俾我~每月附2張coupon呢,很吸引~又可以keep 住d客幫襯的手法~呵有好多餐廳都用左呢招!!意式番茄牛丼 $19.9 tea set其實都唔係細碗,真係幾飽肚呢~實物同埋poster 100%一樣~果然有好多牛肉,有意大利番茄,再加上巴馬臣芝士粉!再拌入牛肉之中.味道非常好吃~十足十食緊意大利飯似的~酸甜的番茄粒,而飯粒被茄汁浸得較為軟身,每一啖也充滿番茄的酸甜味雖然當然唔係意大利飯,而係珍珠米,但係口感相當特別,而且呢款牛丼十分特別!值得1試呀非常滿足的下午茶~抵呀 龍蝦芝心丸串 另加$9.5雖然1串有3粒only,但見到幾特別又想試下~暖暖的~龍蝦丸的皮微QQ,中間有少少似係蟹子的餡料,味道很不錯,有淡淡的芝士味道!
意式番茄牛丼 $19.9 tea set
龍蝦芝心丸串 另加$9.5