2007-08-03 9 瀏覽
本小姐一向都間唔中會去幫襯呢間餐廳;因為呢度d待應很醒目好有記性,我每次入去佢地就第一時間送上一杯我最like嘅凍檸茶小甜而旦亦很有禮貌叫我早晨.呢間鋪d人好有活力同笑容,雖然D野食不算得好好食但都算ok,起碼食碗滋味餐個茄容雜菜湯都幾好味.食得出係用新鲜材料做.其寳茶記來講算ok呢間餐廳環境算好,好有茶餐廳feel所以我成日同d同事落去食野吹水.早幾日d同事話上這個網站睇到好多劣評,所以我不得不撑一撑這間餐廳.這間鋪個老闆如果唔係甘醒,d野食有番甘上下質素同埋甘好嘅服務又點會其門如市.日日lunch落去都爆洒栅.由一間做到又一間甘叻?其實世事又豈能盡如人事,但求無愧於心!希望呢間餐廳carry on 努力做得吏加好我同班同事會繼續suppot你哋嘅.
其實世事又豈能盡如人事,但求無愧於心!
希望呢間餐廳carry on 努力做得吏加好
我同班同事會繼續suppot你哋嘅.