之前朋友帶過我黎呢間餐廳食都覺得食物唔錯,諗住今次同另一個朋友過嚟慶祝生日!見啲相既甜品好似都唔錯!本身已經經open rice book左枱,平時會習慣係open rice remark 寫麻煩甜品上寫上happy birthday 等字眼,但今次唔記得左又見仲有一個鐘就到booking時間,為免職員睇唔到我後加remark我就自己打上餐飯問可唔可以係甜品寫字,職員就話下,無嫁喎,我哋無呢啲廚房,我本身就奇怪寫碟要咩廚房😅不過唔緊要,唔係間間餐廳都有呢啲服務我都明,咁我都話咁唔緊要啦唔該晒,諗住收線既時候就聽到個職員話佢都痴_線,要係甜品到寫字,之後講咩我無聽亦唔重要就收左線。做服務性行業係辛苦我諗好多人都明,有情緒會係背後吊鬼我諗好多香港人都會,但,麻煩下次醒少少,真係confirmed 個客收哂線先出講😂唔係真係會有其他客打返黎鬧返你!愈來愈少人係香港餐廳食飯唔係無原因,想支持下你哋都支持唔落,真係無下次,即刻缺席去左樓上Green house 食。好少比負皮,今次真係要比負皮你哋
之前朋友帶過我黎呢間餐廳食都覺得食物唔錯,
諗住今次同另一個朋友過嚟慶祝生日!見啲相既甜品好似都唔錯!
本身已經經open rice book左枱,
但今次唔記得左又見仲有一個鐘就到booking時間,
職員就話下,無嫁喎,我哋無呢啲廚房,
我本身就奇怪寫碟要咩廚房😅
不過唔緊要,
唔係間間餐廳都有呢啲服務我都明,
咁我都話咁唔緊要啦唔該晒,
諗住收線既時候就聽到個職員話佢都痴_
線,
要係甜品到寫字,之後講咩我無聽亦唔重要就收左線。
但,麻煩下次醒少少,
真係confirmed 個客收哂線先出講😂
唔係真係會有其他客打返黎鬧返你!
愈來愈少人係香港餐廳食飯唔係無原因,
想支持下你哋都支持唔落,真係無下次,
即刻缺席去左樓上Green house 食。
好少比負皮,今次真係要比負皮你哋