餐廳: 林園甜品粉麵小食
資訊:

2018-03-08 606 瀏覽
昨晚突然與好朋友見面,打算搵間有中式糖水食既糖水舖坐低食個糖水講兩句。朋友記得依間有糖水,就決定去。其實今次都唔係第一次黎依一間。今次差左好多。特別係態度方面。我明明叫左熱既糖水,阿姐拎到黎到先話無熱。都拎到上枱唔通唔要。我個碗有成隻蛋係到無得叮。而且態度唔友善。我無要求照加熱之後,仲要好得戚咁話糖水凍先好食,其實食得凍野唔洗叫熱啦麻⋯⋯雖然依d小店,都無咩要求有咩特別好服務,但都唔好咁呀⋯⋯另外我朋友要熱燉蛋,講左幾次「要叮架wor~」之後萬千不願意咁拎入去叮。真的無下次⋯⋯

而且態度唔友善。

雖然依d小店,都無咩要求有咩特別好服務,但都唔好咁呀⋯⋯

真的無下次⋯⋯
2018-03-07
$15 (宵夜)