2019-09-30 954 瀏覽
話說我老婆自己去呢間鋪頭食飯,落左單叫左燒汁猪扒炒意粉,點知黎錯左茄汁猪扒意粉,即刻好有禮貌同個待應講黎錯左,希望可以換返,其實就好小事,都唔係咩大問題,如果佢有禮貌啲,落多個飯打包又有咩所謂,但點知個待應竟然目露兇光話係佢自己叫,因為我老婆有左BB,如果食太濃味既野會有機會唔舒服,所以絕對唔會主動落呢飯,但個待應堅持係我老婆既錯,而且態度好無禮貌,令到我太太感覺到好唔舒服,好委屈,大肚婆好易受到刺激,明明係個待應落錯單,又唔認,跟住個老闆見到就問個待應咩事,點知個待應好大聲咁係間餐廳度話我老婆錯,令到成間餐廳呢人都以為係我老婆唔岩,明明自已無錯比人屈到佢唔岩,最後搞到我老婆食左兩啖,比埋錢就差唔多空住肚情況下就走,長洲永利誰大誰惡誰正確,對住個普通客人都不至咁啦,何況對住個孕婦?認真野食又唔係特別好食,位又唔係坐得舒服,地方又唔係乾淨,只係個位置就腳啲,真係無下次!野食好唔好食都係其次,態度差就真係勢係假!強調不建議去呢間野食!正垃圾!
2019-09-30