餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2024-01-23 1100 瀏覽
因為商場coupon就到期關係,所以一行3人選擇到Moko 翡翠拉麵lunch,見到用滙豐咭有套餐優惠,所以揀咗2人餐及加咗個肴肉,餐廳唔多客人,嗰度侍應起碼有6-8個,但全部都好似好忙,當然有啲真係送餐中,忙係理解既,但冇送餐既職員有行黎行去,但唔知忙咩,我哋亦見有其他客人舉手,職員喺遠處大聲問「想要咩」,嗰位客人😡話舉得 手梗係想搵待應,我覺得又啱喎,話曬都有啲知名度既食肆,點解攪到好似茶記咁🤔到我哋舉手,想搵個待應上埋個甜品,點知有位待應(四眼男)見到即擰歪面扮見晤到,再叫都係咁,其實我又其怪,又唔係忙,答一句咁難咩?如果忙亦可以講聲「轉頭過嚟」到埋單時,又係嗰個四眼男侍應,我問佢可唔可以用呢個coupon,佢只望一眼(-秒都冇),只答滙豐咭直接付款,我唔明再問,佢又再答同一樣野,態度已經唔好,又不斷答啲幫唔到我既答案,咁我就忍唔住問,「coupon只要淨額訽$250就可用,你又答唔到我既問題,咁我係咪可以投訴你哋或商場」四眼男侍應竟然答我「好呀」我哋真係當場嬲爆😡我哋唔係食梗街邊檔,我哋都食咗$500,點解D態度會咁差
我哋唔係食梗街邊檔,我哋都食咗$500,點解D態度會咁差

2024-01-23