平時都會成日去le間野道食, 但從今以後都吾會再去!!!今日一行6人去食, 我地3個人到先, 有3個後黎, 咁我地邊食邊等, 後來幫另果3個人叫埋野食, 點知果個短頭髪嘅肥嬸, 就開始話我地阻往佢d位! 態度極差......後來另外果3個人黎左, 佢就開始好嘈咁話我哋, 雖然我哋都有吾啱, 但我覺得個肥嬸d態度可以好d lor!! 後來我哋話以後都吾會再黎, 個肥嬸仲話我哋黎都吾會招呼我哋wor!! 佢講中文吾準都算, 一d專業操守都冇呀!後來我地cancel左未黎果3碗野, 搞我地6個人要分開食, 我地一路食, 個肥嬸仲要一路睥往我哋, 勁冇禮貌!!其實佢又吾係有人係出面排隊, 就算有, 佢平時都會係出面開摺枱架啦!!個肥嬸話我哋趕客, 後來有2個人咪又係因為坐近門口熱, 咪又係走左! 我覺得佢哋好應該自我反省一下!我地成家都好少當眾鬧人, 但今次真係忍吾往lor!第一次去覺得佢d米線幾好食, 但食多幾次都悶! 仲有佢d湯好多味精, 好醎!! 佢d刀削麵好硬, 其實要食刀削麵吾駛去le間, 荃灣有間仲好食!!仲有佢一碗麵要26蚊都幾貴, 飲埋野要28蚊, 好吾抵!!佢d小食

平時都會成日去le間野道食, 但從今以後都吾會再去!!!
我地成家都好少當眾鬧人, 但今次真係忍吾往lor!

仲有佢一碗麵要26蚊都幾貴, 飲埋野要28蚊, 好吾抵!!
佢d小食要14蚊碟, 又細碟! 加價加得快又貴!!
仲有佢d奶茶好難飲,千祈吾好叫!!!
有次我吔叫熱奶茶, 點知黎到d奶茶一d都吾熱.....
2009-08-06