餐廳: 天仁茗茶 (港鐵天水圍站)
資訊:

可以話系一次好差既體驗。經過西鐵站見到有新開既天仁茗茶,買左杯珍珠奶綠試下。原本以為間間都差唔多質素,點知天水圍呢間真係差太遠...服務質素差,個店員黑口黑面唔知比邊個睇,最令人失望系 工 作 效 率,等一杯野飲等左半個鐘。見到佢店面得兩三個人然後仲有幾個人系後面(有塊簾遮住左)唔知做咁啲乜。而且呢間人流又多,唔慢就奇😓仲有一次,系我number後面既人都攞左,但係我仲未有,我上前睇系嗰堆野飲入面有無我嗰杯,個店員黑口黑面推開我只手......服務真係“世界級”再講翻杯野,可能系趕時間既關係,次次唔系淡得濟就係甜得濟或者苦得濟...都有幾次系正正常常不過真係睇彩數如果唔系無得揀真係真係唔好去買,無謂用20蚊買杯水同無緣無故既西面
可以話系一次好差既體驗。

經過西鐵站見到有新開既天仁茗茶,買左杯珍珠奶綠試下。

外賣自取