2020-01-15
今晚去咗呢間餐廳食晚飯,一入到去上2樓,就見到有一set 鼓同埋樂器擺咗喺度做裝飾,幾特別。坐低之後,以二人枱黎講呢張枱都算幾大,坐落好闊落,餐廳嘅裝修都好有格調,放工同朋友喺度飲下酒吹下水都係一個唔錯嘅選擇。叫咗一個主菜同埋兩個小食,首先係極黑安格斯牛魔王肉眼,塊扒煎得幾靚,好靚嘅五成熟,咬落去都好軟好Juicy,牛味好濃,非常好食,就算冇點芥茉醬都唔會覺得好dry,非常推薦!而黑松露醬番薯條就煎得好香脆,個黑松露醬其實就係黑松露加落沙律醬到,但係又出奇地好食,黑松露嗰陣味好香,配落甜甜地嘅番薯條度,味道非常夾,適合一大班人share食!最後係脆辣一字雞翼,佢哋炸雞翼嘅時候將雞翼斬開一半嚟炸,每隻雞翼都係得一條骨,食個時方便好多,呢一點幾貼心!而雞翼嘅味道就有啲似麥當X嘅脆香雞翼,再配埋蜜糖芥茉醬一齊食,中和返少少雞翼嘅辣味,亦都令個雞翼Juicy啲👍🏻味道一流本身都好想試吓威靈頓牛扒,可惜要前一日定先去有得食,但係呢一間餐廳都好值得encore,下次黎食一定會預訂左先!食完出餐廳都見到有好多人喺度排隊等緊,睇嚟餐廳嘅質素都好有保證👍🏻非常推薦