2022-05-22
拍拖紀念日老公接收工 行下聯合 ,係始創中心食晚餐 經過Amica 環境好靚 價錢大眾化 就嚟試下啦😀😀每個餐都包餐湯或沙律🥗配龍蝦湯加$28,我倆都是龍蝦湯控,一齊加啦😝😝龍蝦味香濃,濃稠適中 份糧仲好多添😋😋慢煮法國黃油全雞配黑松露燒汁 $188用slow cook嘅煮法保持雞肉嫩滑 黃油雞表皮煎香 👍雞油滲落 雞肉當中非常香口,全隻雞份量非常足夠,大男人都吃得飽呢 加上黑椒 非常惹味 值得一讚 🥰🥰仲有好靚嘅西蘭花 健康又好味🥬伊比利亞火腿卡邦尼意大利粉 $108好大方😍伊利比亞火腿很大塊呢🥳鹹香鹹香 咬上一小塊再同邦尼意粉一齊食 增添口感🥳🥳味道更加提升意粉 軟硬適中 卡邦尼醬好creamy但係又會漏, 做得好出色跟餐有特飲菠蘿蘋果冷泡茶, 非常適合夏天 冷泡茶健康 又解渴 菠蘿蘋果好match😝😝芒果香橙梳打$38 跟餐 半價 亦好fresh酸酸甜甜環境 服務都好好 而且價錢仲好大眾化,絕對有下次😌
龍蝦味香濃,濃稠適中 份糧仲好多添😋😋
慢煮法國黃油全雞配黑松露燒汁 $188
伊比利亞火腿卡邦尼意大利粉 $108
好大方😍伊利比亞火腿很大塊呢🥳
芒果香橙梳打$38 跟餐 半價 亦好fresh酸酸甜甜
環境 服務都好好 而且價錢仲好大眾化,絕對有下次😌