2022-07-17 717 瀏覽
上網見到好多人都係去呢間餐廳慶生,所以就book 左呢間餐廳同fd 慶祝生日啦間餐廳有三層,呢日就被安排坐最高個層果然呢層既通風係麻麻地,越夜越旺既時候油煙味就大d 但係我覺得係無揀錯餐廳同fd 慶祝佢生日既我地今次係晚市過黎,如果叫甜品的話,甜品上面會有慶生字句,仲會有staff 彈結他同你場生日歌呢日連埋我地個檯,我聽左5 次生日歌所以話呢間餐廳真係好多人過黎慶生呢間西班牙餐廳d 野食不錯,值得推薦😙😙😙GAMBAS AL AJILLO 🌟🌟🌟🌟🌟 其實姐係蒜蓉焗蝦,個蝦好好味,滿滿既蒜油香氣配搭左d 大蝦,食完係會想encore 既 Broken Egg ⭐️⭐️⭐️⭐️ 仲有流心既蛋配上腸仔同埋薯仔片,又出奇地夾,雖然係好味,但係略嫌有小小油膩感 Juicy Lobster Rice (Portion for 2)🌟🌟🌟🌟🌟呢個龍蝦飯係2 人份地serve 的,濃郁既龍蝦汁味道入曬落個飯度,好好味! 雖然有d 貴,但係值得一試!同埋個飯都真係大份既,兩個人當mains 都好夠!d 飯又無話好硬但係有口感配合埋龍蝦肉食真係好滿足!Brownies 🌟🌟🌟🌟
間餐廳有三層,呢日就被安排坐最高個層

果然呢層既通風係麻麻地,越夜越旺既時候油煙味就大d
但係我覺得係無揀錯餐廳同fd 慶祝佢生日既

呢日連埋我地個檯,我聽左5 次生日歌
所以話呢間餐廳真係好多人過黎慶生
呢間西班牙餐廳d 野食不錯,值得推薦😙😙😙

GAMBAS AL AJILLO 🌟🌟🌟🌟🌟

GAMBAS    AL    AJILLO

Broken Egg ⭐️⭐️⭐️⭐️

Broken  Eggs

配合埋龍蝦肉食真係好滿足!

Juicy  Lobster  Rice

Brownies 🌟🌟🌟🌟

因為係慶生既關係我地就叫左個甜品,個brownies 都有驚喜,甜而不漏,大家如果係慶生既話可以叫呢個甜品!如果book 位個陣寫左要慶生或者慶祝某d 日子,呢度既staff
就會幫你裝飾好個甜品碟,好貼心
不過如果壽星係比較內斂的人就可能會有d 怕羞,因為staff 會落結他黎唱生日歌同你慶祝生日😍帶動埋成層餐廳其他食客既氣氛

Brownies

2022-04-29