2022-05-15 343 瀏覽
日本菜應該都係好多人都喜愛, 人大了一有飯局, 都寧願搵間坐得舒服可以傾計傾得盡興, 飲返兩杯咁就一晚,開心又寫意🤭今晚就樣樣叫小小,想試多D種類,前菜係我最愛嘅魚仔同甜合桃,係甜咗小小但又好易入口,一食就停不了好快食曬一碟跟住就食下小食刺生,刺生我地就叫佢發辦,有拖羅,赤貝樣樣小小淺嘗下,全部都好新鮮,但我覺得赤貝係最正小食就叫咗支豆,蕃薯仔同明太子沙律,明太子沙律就做到脆卜卜咁口感好好明太子沙律串燒就有牛舌,荔枝豬,雞翼,豬肋條,今晚嘅串燒好出色,全部都做到外脆內juice,最緊要食落去唔會漏加多個豆腐番茄沙律, 因為想食D菜,正常沙律,無乜特別要講😆雞翼個皮超脆最後傾傾下飲飲下又加多小小🍣叫咗帶子,左口魚同埋吞拿魚蓉卷,都係新鮮嘅,今晚就完滿曬啦3,5知己飲淺嘗清酒,傾傾下又一晚啦最後有送咖啡雪糕,一人一球,一嚟到就聞到咖啡味超香,係甜咁小小,但有埋甜品就滿足曬埋單幾錢,朋友唔肯講,因為小妹生日飯,但我見到佢地夾錢,我諗大概係1500-1700左右,飲飽食醉,多謝曬

明太子沙律

雞翼個皮超脆

最後傾傾下飲飲下又加多小小🍣
叫咗帶子,左口魚同埋吞拿魚蓉卷,都係新鮮嘅,今晚就完滿曬啦

3,5知己飲淺嘗清酒,傾傾下又一晚啦