2023-02-03 532 瀏覽
今年係結婚4週年🎉另一半揀左間環境好食物好服務好既餐廳😍真係好surprise 個Menu 會不定期轉換🔁今期我地食$880 個晚餐🥣頭盤刺身+壽司🍣 好新鮮👍🏻🥗紅菜頭配羊奶芝士🧀香橙🍊同黑醋珍珠 酸酸甜甜蓋過紅菜頭既草青味 令本身唔食紅菜頭既豆爸都食左幾塊 🥳🥳虎蝦天婦羅🍤真材實料😍外脆內軟🤩驚喜一自家製🦆鴨肉意大利鳥巢麵配黑朱古力🍫同意大利🇮🇹瑞可達芝士醬汁 黑朱古力🍫 芝士醬汁中和鴨肉既膩 鳥巢麵麵粗而彈牙😙 🤩驚喜二銀鱈魚西京燒🐟🔥銀鱈魚表面燒到金黃脆口 但𥚃面依然嫩滑😍切開仲唔會散肉👍🏻👍🏻👍🏻🤩驚喜三油封乳豬仔肉🐷配🥕🧅紅蘿蔔紅洋蔥汁同香醋梨🍐 乳豬皮脆🤩重點係個醬汁 以為好濃洋蔥味會嗆鼻 原來係甜甜地 配肉類一流👍🏻👍🏻另外餐廳自家製既Tiramisu 無得彈 鍾意咖啡既我無理由唔食🤪🤪早訂可以揀坐窗口位 望到成個維港 個晚我地仲睇到幻彩詠香江😂😂😂

個Menu 會不定期轉換🔁今期我地食$880 個晚餐🥣

頭盤刺身+壽司🍣 好新鮮👍🏻