2017-12-02
踏入年尾,很有節日氣氛😍而我們的結婚週年紀念也是在年尾❤️變左聖誕+週年一齊慶祝🤣第一年的週年,選了lily &bloom因為睇openrice覺得環境好grand一去到, 嚇親,超有氣氛😍😍😍好似去了外國,充滿聖誕佈置成間餐廳截然不同職員知道我們是紀念日,還安排了一個很好的位置給我們,半圓梳化位,自成一角,非常貼心用餐點了 rib eye steak , lobster mac cheese, french fries, creamed spinach, skillet chocolate chip cookie我好欣賞french fries 個sauce truffle flavour 好好味,令人食唔停口Rib eye steak都好味,老公都忍唔住讚好反而個lovster mac cheese令我們有點失望,應該是用砧板咁大既芝士整的,但d芝士未溶晒,一粒粒個龍蝦都okCreamed spinach最後係甜品skillet chocolate chip cookie一熱一凍,雪糕都係埋枱先放落去,因為個cookie真係好熱整體都係好滿意,因為環境超出期望,十分有聖誕氣氛❤️🎅🏼🎁
而我們的結婚週年紀念也是在年尾❤️
變左聖誕+週年一齊慶祝🤣
第一年的週年,選了lily &bloom
因為睇openrice覺得環境好grand
一去到, 嚇親,超有氣氛😍😍😍
好似去了外國,充滿聖誕佈置
成間餐廳截然不同
Rib eye steak都好味,老公都忍唔住讚好
個龍蝦都ok
Creamed spinach
一熱一凍,雪糕都係埋枱先放落去,因為個cookie真係好熱
整體都係好滿意,因為環境超出期望,十分有聖誕氣氛❤️🎅🏼🎁🔔