2022-08-23 53 瀏覽
今次同男朋友一齊嚟到呢間高級嘅WOKE餐廳慶祝周年紀念日,估唔到呢到嘅環境比起睇相更加靚😍環境好高級又有時尚感,男朋友今次真係有比心機去搵間好餐廳❤️真係值得讚下佢先☺️首先試一試佢地嘅Caesar Salad先,超多塊薄火腿再配搭爽口生菜,澆上清新嘅沙律汁,健康又好味。然後就要食肉啦,Woke Marinated BBQ French Chicken雞肉烤香惹味,又可以食到BBQ醬嘅燒烤味道,雞肉肉質仲可以保持濕潤, so juicy😋 當然不能缺少Creamy Mentaiko Carbonara🥰咁多意粉入面我最鍾意食Carbonara,呢個都好好味勁creamy ,同埋佢係加左明太子,出面好少食到呢一種味道,我自己覺得特別得嚟都隻味都幾襯。