2022-05-31 847 瀏覽
大時大節去食飯,咁一家人就搵間附近嘅屋村樓下酒樓食啦,等大家方便,因為疫情之下,我哋九個人要分兩台🥲坐低唔夠櫈,冇人幫我哋處理,要我哋自己搬☹️又冇人問我哋要咩茶🧐等咗10分鐘先有人問我哋要咩茶😞另外啲杯杯碟碟筷子勁污糟雖然而家疫情關係,我哋都會自己洗,但係都冇理由咁污糟㗎,啲匙羹仲有上一手嗰啲食物漬叫左6個餸呢碟上湯焗龍蝦伊麵,賣相同味道都可以,不過冇餐牌d相咁靚呢碟小炒王抄得好惹味好爽口,唔錯👍🏻呢個海皇豆腐鍋,上嘅時候都熱辣辣同起晒泡泡,送飯一流😋😋呢個鎮江骨份量比較少,啲骨比較梗,個味道都唔錯嘅呢碟牛仔骨味道比較鹹,配菜比較多,牛仔骨份量就比較少,比較唔抵食最後呢碟千島汁炒蝦球就比較過分,中間有個窿,好懷疑俾人食咗兩舊,成碟份量超小,價錢又貴,超級唔抵食😞但係無可否認個味道係好食嘅,因為千島汁比較開胃又啱我口味總括來說:服務態度表現唔好,但味道都還可以
另外啲杯杯碟碟筷子勁污糟

叫左6個餸

呢碟上湯焗龍蝦伊麵,賣相同味道都可以,不過冇餐牌d相咁靚

呢碟小炒王抄得好惹味好爽口,唔錯👍🏻

呢個海皇豆腐鍋,上嘅時候都熱辣辣同起晒泡泡,送飯一流😋😋

呢個鎮江骨份量比較少,啲骨比較梗,個味道都唔錯嘅

總括來說:服務態度表現唔好,但味道都還可以

2022-05-28
10 分鐘 (堂食)