2024-06-12
今日去銅鑼灣食放題加錢可以升級,食埋魚子醬、海膽帶子、蟹腳、鮑魚,正到爆! 同酒店有得fight! 我仲特登search 埋佢嘅魚子醬, 10g 都已經要二百幾蚊 🫣🫣 價錢升級我覺得幾抵!海膽帶子入面嘅海膽好新鮮,唔會有任何異味!冇苦味,冇臭味。係正常嘅海水甜味! 海鮮拼盤入面仲有三文魚腩,極大隻嘅赤蝦,白刀背,希靈魚,油甘魚! 全部都唔係Hea貨,三文魚肥美,赤蝦好甜好大隻,白刀貝好爽口! 因為刺身拼盤已經好多生冷野,我落單嗰度全部都係嗌熱食。 特別要提到嘅係辣椒炒蜆,炒得好有鑊氣,同係中式酒樓食嗰啲水準! 做得好好!!!最後仲encore咗三碟焗帶子同埋焗生蠔都好好食都有encore到! 同埋佢個泰式嘅炒河,仲有冬陰功湯都好好飲,好鍾意呢啲日式連埋泰式嘅放題,唔會咁悶。 連我媽咪都食到讚不絕口呢度個環境都好乾淨,地下唔會濕立立,枱面都唔好黐立立。凍櫃都有好多款嘢飲可以揀,甜品仲有獨立嘅盒仔,方便衛生。 午市放題嚟講,都做到晚市嘅質素,幾好食同好抵食!
因為刺身拼盤已經好多生冷野,我落單嗰度全部都係嗌熱食。
焗帶子同埋焗生蠔都好好食都有encore到!
呢度個環境都好乾淨,地下唔會濕立立,枱面都唔好黐立立。
凍櫃都有好多款嘢飲可以揀,甜品仲有獨立嘅盒仔,方便衛生。
午市放題嚟講,都做到晚市嘅質素,幾好食同好抵食!