今次係我第一次去依間野食 . 因為同行既朋友話食過覺得OK .. 咁今次就叫左個牛肉HOT POT同埋溫泉蛋炒飯 玉子&三文魚SUSHI .. 因為我唔太肚餓就淨係食SUSHI同個HOT POT .. 個感覺食落去覺得好似食緊吉野家之前果個牛肉HOT POT咁 -0- 但係就貴好多 .. 肉又唔太多 .. 好多菜 佢話FOR 2人但其實一個人都食得晒 .. 我就覺得吉野家果個好味好多又抵食 .. 多好多送 .. 朋友話個溫泉蛋炒飯好難食 .. 本身好肚餓都攪到食唔落 .. -0- SUSHI就不過不失啦 .. 唔會話特別好食 .. 仲有好想投訴服務差到爆 !!!! 想要佢加水都要叫左勁耐先有人 .. D WAITER又唔醒水 !!!!碗又要叫佢拎先拎俾我地 .. 反而一叫埋單就數都唔使計即刻拎張單俾我地囉 .. 果下真係啞左 !!! 連個WAITER自己都忍唔住笑 .. 話唔好意思頭先果陣比較忙 .. 但依D唔係藉口囉 .. 埋都咁都二百蚊 ... 完全覺得貼錢買難受 . .早知都唔黎依間食啦 去食地下果間HIP SUSHI好過 .. 不過沙田真係唔係太多日本野食 .. 可能食和民都好

因為我唔太肚餓就淨係食SUSHI同個HOT POT ..

我就覺得吉野家果個好味好多又抵食 .. 多好多送 ..

SUSHI就不過不失啦 .. 唔會話特別好食 ..

碗又要叫佢拎先拎俾我地 ..

埋都咁都二百蚊 ... 完全覺得貼錢買難受 . .
早知都唔黎依間食啦 去食地下果間HIP SUSHI好過 .. 不過沙田真係唔係太多日本野食 .. 可能食和民都好D無咁嬲 ..
2009-08-25