2012-10-06
4個人黎呢度BBQ,依家天氣唔算係太熱,所以都OK!如果大熱天時就真係咪搞我啦!自助形式,有一間房俾你入去拎食物,而只能拎一次o既食物好似蝦、蜆、金菇/西蘭花、菠蘿、香蕉、同飲品就要counter拎。但BBQ都只係包一個飲品實在唔係好夠,所以我地都有自備左飲品,同埋要樽裝飲品係要加兩蚊的。拎食物o既房都算幾乾淨同refill 得幾快的,但間房都幾細,多人去拎野食就要排隊等等啦。一入去就係各式各樣肉類,好似香腸、司華力腸、紅腸、牛扒、牛仔骨、牛肉串、牛利、豬扒、豬頸肉、雞扒、雞翼、雞肉串、雞軟骨、羊肉串、羊架都有啊~。亦都有d魚柳、多春魚、魷魚等等,同埋不同種類o既丸。跟住就有好多蔬菜,菇,瓜類~脆肉瓜、豆角、蕃茄、大蔥、洋蔥、南瓜、冬菇、雞脾菇、茄子、粟米、豆卜等等等等~~~全部都用竹籤吉好哂非常方便!不過只提供一個碟俾你裝野食,可能怕d人一次拎好多浪費食物啦無影到個蒜蓉多士,仲有香蕉,同埋個羊架都好好味!朋友將個菜心燒到塊葉乾哂,塊葉係脆o既,好搞笑!懶人唔鐘意拎住支叉燒野食,又要吉落個燒烤叉度咁麻煩,呢度就真係好good啦!不過的士司機話weekend都一定好 full,一定一定要
不過只提供一個碟俾你裝野食,可能怕d人一次拎好多浪費食物啦 無影到個蒜蓉多士,仲有香蕉,同埋個羊架都好好味!
朋友將個菜心燒到塊葉乾哂,塊葉係脆o既,好搞笑! 懶人唔鐘意拎住支叉燒野食,又要吉落個燒烤叉度咁麻煩,呢度就真係好good啦!不過的士司機話weekend都一定好 full,一定一定要book左先好入黎,如果唔係要等3粒鍾先有得食都唔出奇喎~