2024-03-28
最近妹妹心鬱鬱想養多只貓貓 所以就搵我一齊去左間可以領養貓貓既cafe🐱呢到大部分貓貓都系餐廳收養既流浪貓 同貓貓玩之前可以留意下餐廳既環境 牆上有貓貓的名、資料同注意事項 可以更加瞭解貓貓既性格 呢一點我覺得超級貼心❤️ 因為餐廳提倡領養代替購買 如果大家有興趣領養可以直接向餐廳查詢🔍招牌香蒜蟹肉明太子闊條面🍝睇得出擺碟好有心機 用上明太子砌成貓貓腳印 醬汁好creamy 而又唔會膩 一啖接一啖就食曬🤣巴拿火腿辣茄闊條面🍝有三大片巴拿火腿 再加上番茄醬酸酸甜甜 好開胃🤤兩個套餐小食既薯角份量好多 炸得好酥脆🥔蜂蜜烤雞翼🍗 雞翼烤得岩岩好 咬落好酥脆 仲好多汁 蜂蜜醬帶有啲花香味 好好食😋蜂蜜柚子蜜🍹好香既柚子味 妹妹一向都唔中意飲柚子蜜既都系咁偷我個杯去飲🤣😅凍朱古力🍫朱古力味好濃 朱古力同奶比例岩岩好 口感滑身 飲落都好順口👍🏻生椰拿鐵☕️充滿椰香味 對於我呢個咖啡新手 以後又多一個選擇!😘
招牌香蒜蟹肉明太子闊條面🍝
巴拿火腿辣茄闊條面🍝