2021-09-03
#滔滔甜品 💛今次講嘅係位於元朗嘅一間甜品店 滔滔甜品💛舖頭裝修好復古 有種好懷舊嘅感覺✨入去感覺好舒服💜都有好多張枱俾大家坐🤤老闆人都好好❤️❤️真係要好好懲罰佢‼️冰茶龍珠 $36💰(8/10)配料有好多阿🤤🤤有卜卜紅豆龍珠❤️係粒粒都好重紅豆味 但又唔會過甜😚仲要份量十足🤍之後仲有我哋大家都熟悉嘅懷舊冰菠蘿🍍係好懷舊嘅感覺 仲要好解暑 因為係好涼爽❣️配料仲有蜂蜜綠茶凍 係好Jelly 好有彈性 甜甜哋嘅綠茶凍😋😋再加埋芋圓同地瓜圓 煙煙韌韌咁 好有口感✨加埋花奶 成個感覺更上一層樓‼️可以再食🤤🤤🤤睇到呢度 快啲約埋朋友一齊去‼️‼️推薦指數🌟 8 / 10 🌟💛#巨B食黃店📍#巨B覓食西環 #巨B覓食屯門 #巨B覓食元朗滔滔甜品 (元朗)⚜️元朗康樂路8號康樂廣場地下9號舖⏱星期一 三至日 1630-0100⏱星期二 全日休息
#滔滔甜品 💛
冰茶龍珠 $36💰(8/10)
推薦指數🌟 8 / 10 🌟
💛#巨B食黃店
📍#巨B覓食西環 #巨B覓食屯門 #巨B覓食元朗
滔滔甜品 (元朗)
⚜️元朗康樂路8號康樂廣場地下9號舖
⏱星期一 三至日 1630-0100