如果喺餐廳坐低食一個海鮮拼盤,通常都要係$1000以上。但係呢個海鮮拼盤用 Apps落訂就可以俾你外賣返屋企,慢慢嘆😋 包裝好體貼,除咗有冰袋,雪種,佢個黑色包裝做成個禮物咁。佢個黑色包裝,仲有實際用途,就係可以俾你鋪枱,好體貼呢!海鮮拼盤下面仲有燈膽💡好浮誇,但又可以滿足到喺屋企都可以儀式感滿滿🥰 附送左一張指示卡,教由順時針,淡到濃食。咩叫順時針?就係特登放咗3片檸檬🍋嗰度就係開始點啦😎呢個design 就係好正!我呢個海鮮拼盤可自選內容及數量,今次就包咗四款蠔,海膽,車厘蜆,超大粒可以1開為2嘅北海道帶子,赤貝同珍珠螺,所有海鮮超新鮮肥美 ,媲美高級餐廳水準/, 又可以安座家中,一流嘅享受!꧁☬小編食左咩☬꧂✅ Seafood platter (◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $450♥️

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ Seafood platter