初初嚟附近開會,同事成日都約同一間餐廳等,之後自已早佐到都會不自覺去返同一間🤔不過最近開始想試下新野,(其實早餐嚟嚟去去咪又係果d😂) 今日早佐一個鐘到,因為好肚餓,所以一出地鐵站見到哩間就入佐嚟⋯好少餐廳會見到有大圓枱,原來可以book食私房菜🤔我叫佐個雪菜米同火腿炒蛋,價錢同平時食開果間係一樣(十次有8次都係叫哩個組合😂)我本人比較鍾意茶餐廳沖既奶茶,因為好香濃,同埋中意茶味重d,哩度既奶茶我就覺得還可以,味道較淡⋯不過個牛油厚多士就有驚喜,脆邊同好香牛油味⋯正!(記得食包先,凍佐唔好食嫁)炒滑蛋都ok既⋯不過不失雪菜比平時食既唔同,感覺係新鮮雪菜,因為係青綠色既,第一次見🤔 唔錯⋯肉絲都好明顯有炒香過⋯原來好大碗⋯好飽😋😋

好少餐廳會見到有大圓枱,原來可以book食私房菜🤔

炒滑蛋都ok既⋯不過不失
肉絲都好明顯有炒香過⋯