成班朋友係尖沙咀行完街梗係去食韓國菜啦,呢間喺山林道嘅韓國菜已經有好多人試過話好食,而且性價比又高,所以我哋四五點就喺OpenRice度即刻落訂book位試食。今次我哋因為都幾多人所以嗌咗567個菜,因為book咗位嘅關係我哋唔使等,但大家留意番如果超過八人,就要準備定快測棒先可以入場。間餐廳唔算大,但係都好有韓國小店風味,我哋叫咗個芝士蛋糕卷同埋芝士辣雞炒年糕做頭盤,呢度啲芝士都真係幾好食,應該係用咗水牛車打芝士。食埋個海鮮蔥餅就進入主菜,我哋叫咗三款比較多人叫嘅炸雞,分別有呢度最出名嘅原味炸雞,甜辣炸雞,同埋芝士調味炸雞。🍗整體來講我覺得都幾好味,而且佢啲酸辣程度唔算太誇張,芝士亦係佢哋嘅主打特色之一,最後我哋叫咗幾款唔同嘅韓國飲品,例如有一隻係韓國嘅特色米酒,但係唔記得咗影相所以就冇show出嚟。

芝士蛋糕卷
海鮮蔥餅