2007-07-16 14 瀏覽
飛親媽媽一定會響度飲茶。價錢貴服務差系一路以來既感覺。聽講上次媽媽來飲茶時,無啦啦多左幾款點心響張單度。攪來攪去,時間一分一秒0甘過,原本唔趕,變左差0的送機尾。今日男友飛前,我地響度食晚飯。門口個知客對住個handsfree講:入緊來兩位。點知道一路行都無人帶位,行到餐廳中間(餐廳另一半已經close左), 除了大台外,細台無空座。同服務生講,拒居然叫我地坐張8人大台。我地兩丁人,坐張8人台?! 好似同埋0的invisible friends一齊食飯0甘。所以我地拒絕左,要求細台。服務生話只有門口才有。我地又走走走走走番出門口。成間餐廳行左個圈。XZYI^#&*U@!#我地叫做蒜片牛肉粒同金華火腿菜。呢兩個菜色既味道都算唔錯,但服務真系要改善0下。如果唔系會留低個壞印象卑遊客就唔系0甘好啦!連埋茶水加一,一共HK$166

連埋茶水加一,一共HK$166