2019-09-09
我敢肯定話好食一定係線稿, 依間PIZZA HUT難食都不特止, 啲服務差到一個點。先講食物。溫泉蛋雞肉田園沙律啲生律菜係暖嘅, 唔新鮮, 老嘅(自己睇吓啲相), 啲雞啲肥高鯨晒, 非常乾身, 完全無肉汁, 似肉乾, 溫泉蛋唔好食, 個汁無誠意, 非常恐怖, 好難食。錦繡至尊芝趣批用分換, 正正常常, 可以食得過。服務方面我一見到個沙律見的菜又老又暖, 份量少得驚人, 就同佢個店員晒個沙律嘅問題, 但佢回覆係咁喎, 我哋嘅食物就係咁。您咁樣講我吹您唔漲, 但作為何文田街坊您會俾人永不錄用, 垃圾, 你當你公司的食物係俾狗?同咁樣回應, 利害!第二係佢哋嘅服務係全自助嘅, 我係自助區浸水, 個水壺係溜水嘅, 店員親眼見到個水壺溜水, 我再同佢講你個水壺係溜水, 佢理都無理過我, 當聽唔到, 利害!
用分換, 正正常常, 可以食得過。
服務方面