2023-12-22
今日同朋友染完頭髮。諗住約埋一齊過冬一開始見到呢間火鍋店入面冇咩人就諗住試吓呢間職員先前帶咗一位客人入座相反我哋企咗喺門口將近20分鐘…..先至有職員看着電話被走出來,帶我們入座。因為我哋係見到冇咩人,其次好多座位都沒有Mark住留座。呢點就唔太理解點解我哋要喺門口企20分鐘(途中不斷見到有補貨嘅職員經過,為何不通知負責門口的職員有客呢)呢點只係我單純不滿意,可能有其他原因我也不知道有職員出嚟準備帶我哋入座嘅時候要求我哋拎飛。話驚有其他人等緊。但係我哋拎咗之後又即刻喺部電腦度撳下一張單就係我哋……..咁呢個動作係咪多此一舉😅😅-入咗之後首先講講環境環境其實幾唔錯,設計得幾好。同朋友一齊過嚟食個氛圍感好好。音樂亦都好到位。全部都係普遍我哋鍾意嘅歌。😂但係講到外面可以自己拎嘅小食。首先款式唔夠多。雖然有好多都係台灣道地小食。但係冇芋絲真係一個缺陷!!!我個人意見就食火鍋,點可以冇芋絲🥺其他都正常冇特別-之後有一點唔太滿意嘅係。店員三番四次上錯食物。應該係其他比較高Level嘅套餐,有送一啲特別高級嘅牛肉。因為我哋第一次試所以我同朋友喺試Level 1 。突然之間送左一碟極高級嘅牛肉。。我仲
一開始見到呢間火鍋店入面冇咩人
就諗住試吓呢間
職員先前帶咗一位客人入座
入咗之後首先講講環境
其他都正常冇特別
之後有一點唔太滿意嘅係。店員三番四次上錯食物。應該係其他比較高Level嘅套餐,有送一啲特別高級嘅牛肉。因為我哋第一次試所以我同朋友喺試Level 1 。突然之間送左一碟極高級嘅牛肉。。我仲以為係入座嘅時候佢哋搞錯咗我哋選擇嘅Level。呢點就唔太滿意。
啲肉上得都比較慢(後尾有職員補返時間俾我哋。處理手法都幾好!)
不過本人平心而論。下次就唔會再嚟啦。