2023-03-09 1599 瀏覽
之前去過太古嘅分店 覺得幾好食 所以呢晚同住荃灣嘅友人食晚飯 就約咗佢嚟呢度 呢間餐廳有戶外嘅地方 可以望住個海景食飯 咁就梗係坐出面啦😎蟹肉牛油果船呢個嘅賣相非常色彩繽紛呀🥑 蟹肉堆到成座山咁高 仲要有蟹籽喺上面🦀 牛油果生熟程度啱啱好 加上黑白芝麻 口感好豐富😻美國安格斯肉眼牛排12oz肉眼牛扒好大塊呀🐮 切開肉質粉嫩 咬落仲有肉嘅質地 如果鍾意口味重啲嘅可以點吓gravy😋 旁邊配上黑醋沙律同薯角 真係好滿足呀 再另加配炸薯條 個人比較鍾意炸薯條 因為真係幾香脆🍟Cream Brûlée Cake蛋糕上面鋪咗士多啤梨片同藍莓 蛋糕上層係焦糖燉蛋 下面有個蛋糕餅底 焦糖燉蛋食落都幾creamy㗎🍰飲品Dirty嘅奶味好香濃 夾雜住咖啡嘅味道☕️ Double Chocolate 真係好夠朱古力味 飲完個人都甜絲絲🍫值得一提店員嘅服務態度幾唔錯😙 雖然坐咗喺外面 但係都唔會有被怠慢嘅感覺 仲會安排餐點逐碟逐碟上 非常貼心🥳

蟹肉牛油果船
蟹肉牛油果船