2021-04-27 399 瀏覽
好多次經過,終於的起心乾去試。星期日未夠11.30, 未有其他客,因樓底高冷氣不足,所以坐低係風扇前面。得2個人不能叫多,見炸豬手張相好靚叫左一份,加個ham and rocket pizza. pizza已切開為16個正方形方便食,餅底夠薄及脆,ham and rocket 都係致愛,又加左d balsamic 係面,好夾。炸豬手同圖片一模一樣咁大,個皮脆到不得之了,但肉又無乾柴,用手食寧舍好味。皮需然脆但太邪惡只能少吃 (都有食左一半), 以為要打包結果又比我地食晒。 需好味但齋食呢2樣有少許鹹,如加個salad 就剛好,因一開始知道食吳晒所以無叫。menu price 需偏貴,不過食完又知點解,你會覺得好食及滿足,好過一d 收費平但食完吳會再去的餐廳。個啤酒系列好多,可惜我吳飲所以無試,大家不防去試下。唯一缺點可能係座椅吳係全部有椅背,咁我當然簡左有背椅啦。呢道service 吳錯,會再幫襯。食滿$500 剛有2hrs free parking, perfect.
2021-04-25