2022-08-28 1055 瀏覽
手切上等牛柳河粉(每日限量)98今次繼續係太古鰂魚涌搵食,今日晏左食飯,同友人係太古坊兜左一圈都諗五到食乜,因為都想坐得舒服啲,於是就一路向太古城方向繼續行,路過見到呢間芽莊越式料理,見大家都行到有少少攰,就決定呢間啦,呢間之前都有食過其他分店食味都五錯嘅。介紹返今次食咗啲咩先,佢哋有下午茶,不過我同友人都太肚餓決定點大餐牌,我點左手切上等牛柳河粉(每日限量)$98,見佢menu寫住每日限量應該都ok嘅,友人點左河內牛湯河三拼$118,上餐速度都好快,坐一陣間就有得食,我嗰份牛柳河粉牛味都算濃,係牛柳有啲碎,似係頭頭尾尾切出嚟,不過咁嘅價錢都可以接受,份量亦都足夠,飲埋個椰青都滿足㗎喇。我推介嘅係之前食過嘅河內番茄蟹檬$88,下次會再試其他
手切上等牛柳河粉(每日限量)98
我推介嘅係之前食過嘅河內番茄蟹檬$88,下次會再試其他