2021-07-11 4476 瀏覽
打邊爐係本人一年四季都非常喜歡嘅活動,今次試嘅火井門口貼左唔少明星相,有兩層,感覺好local,要叫野食可以隨時大叫😅唔會有張點菜紙俾你tick tick tick 呢度係我地食嘅嘢嘅一小部份,之後掛住食冇再影相,講下佢嘅牛肉,差唔多$300一碟份量算有返咁上下。左邊係美國牛,右邊係手切牛頸脊,牛頸脊正好多,一啲都唔肥又超有鮮牛味,咬落有好soft,好正!如果知道咁正一早叫多啲,因為限量供應再加單已經冇……咁員工就recommend我哋叫premium版牛頸脊,貴$100,我地好似食多左3盆,其實都好食,不過唔知點解我地都覺得平啲嗰隻牛頸脊反而好食d其他嘢食大部份都唔錯,連個烏冬都唔頹。惟一唔好食嘅係羊肉,多肥膏又冇咩味,唔洗試。員工都好nice,價錢唔算平但食物質素幾好。

員工都好nice,價錢唔算平但食物質素幾好。
  • 牛頸脊