(非會員)
2007-02-26 19 瀏覽
星期六晚同一家人(8 位) 去呢間野食飯,之前訂位時都有講明話8 點要交枱, 所以都無問題. 但係訂位時要落$100 deposit 就覺得有少少怪. 都算, 不過佢地係張單又無mark 低你俾o左deposit, so 張單無減反paid o左o既deposit (好似博你地o的人唔記得, 咁佢又收多$100). 我又真係到星期日先記得我俾o左訂, 好好彩地佢地都肯俾返.到食野啦, 水準真係一般, 而最衰就係個片皮鴨! 淨係燒o左隻鴨個皮, 片o左上枱就算, o的肉完全係血淋淋!! 屋企人攞o左隻無皮鴨返去, 發覺入面個鴨肺未拎出黎, 入面一陣生鴨o既血腥味. o的肉未熟就拎上枱跟本就唔合衛生! 一隻未熟O既鴨有幾多細菌呀! 食環處都叫我地煮熟先食啦!埋單時, 叫佢俾返個單O既COPY 我, 又係咁問你點解要攞單走, 麻鬼煩!