2019-04-18
朋友介紹話好食,一於試試。book 左7點,黎到直接入得。9個人叫左8個菜,上菜好快手。1) 胡椒咸菜豬肚,好夠味,不過好辣呀!由於本人唔食豬肚,所以唔知豬肚好唔好食。但d咸菜就真係冇味啦,唔知係咪出晒味落個湯度啦,一窩都幾大,夠一人一碗仲有多架。2)炸薯牛柳粒,d薯仔炸過,出面甜甜地咁,幾好食。牛柳粒好林,但薯仔多過牛柳好多,牛柳冇幾多舊。3)豉椒炒蜆,係幾惹味,配料好多,蜆都唔少。雖然d蜆冇沙架,不過就有1/4都冇開口囉。4)煎蠔餅,夠晒大碟,又香口,蠔都幾多,正!5)滷水拼盤,味道還可以,都入味既,不過就成碟都好碎咁,唔係好知食緊咩。9個人推薦我地食個大,但我覺得大就真係太多了,試下就算。6)椒鹽雙拼,九肚魚拼鮮魷。可以雙拼又幾好喎,一次試晒兩樣。另外叫左個菜同生炒骨,埋單計都係$1000度,又幾抵喎。整體味道都唔錯,多d人可以試多d野,但就多人等位,食完就俾人催埋單,唔可以坐得耐。坐位都比較迫,不停d侍應係你身邊行黎行去咁。
9個人叫左8個菜,上菜好快手。
4)煎蠔餅,夠晒大碟,又香口,蠔都幾多,正!
另外叫左個菜同生炒骨,埋單計都係$1000度,又幾抵喎。