2023-07-18 329 瀏覽
今日同朋友喺附近做完pilates,想食啲輕食,就揀咗依間日式主題cafe🍵我哋好好彩等到tatami位,靜靜哋自成一各,啱晒同朋友嚟chill下~可能因為周六比較多客,佢哋上菜嘅速度比較慢,我哋嗌嘅嘢食同飲品前後半個鐘先上齊。好彩我哋唔算好肚餓,可以傾住偈等😅我嗌咗個九宮格all day breakfast,每格都係唔同嘅食物。比較特別嘅應該係牛油果焗蛋,牛油果嘅軟度啱唔好,配埋蛋黃幾好食。至於其他小食都比較普通,唔係咩心機嘢,個牛角包仲一啲都唔酥脆,食落似一舊唔新鮮嘅牛油麵包,有啲失望🥲飲品係唔錯嘅,而且賣相啱晒打卡。我覺得依度嘅食物性價唔高,但如果係約埋三五知己嚟飲杯嘢傾下偈打下卡都幾舒服~