2021-09-19
晏就同朋友經過見未滿位 即刻入去試下 因為平時都好full———————————Salmon Benedict好細心已經幫我地切開左兩份 比其他地方特別既係隻蛋表面煎左 煙三文魚都幾香————————-Black truffle poutine 應該係招牌菜 幾乎每一台都有叫 薯條偏幼 但唔會好乾 抵食❤️—————————Flat white$36有 一杯咁靚既咖啡☕️落單時店員問想揀nutty定fruity既豆 我揀左nutty 唔係太識飲 不過睇得出有用心做咖啡————-Chocolate 鋪頭最大賣點除左係環境都應該係超高水準既拉花獨角獸拉花好靚🦄不過好快就散 影相要快手😂味道唔會好甜唔係用一般超市朱古力粉沖既 必點既飲品之一————————-總結比較同類型同埋附近既餐廳 價錢直頭係平 中間既長table有幾大空間放食物 輕鬆過下午時間
———————————
Salmon Benedict