2024-12-07
前幾日去Yoho 經過一間食pancake🥞比佢哋既香味吸引左 淋起自己已經好耐冇食梳乎厘 即刻入座🙈入到去睇Menu已經見到好幾款味道 隻隻都好吸引 但我最後係叫左鮮果味💖 加上有少少餓 又加左個拿破崙大蝦意粉🍝同蒜香一口和牛粒🤤 個陣係下午茶餐 仲有三杯野飲送 我就要左一杯白桃茉莉花茶 一杯荔枝茉莉花茶 同一杯普通烏龍茶🥞鮮果美滿疏乎厘🥞-$138口感鬆軟 好重蛋香✨加上一層鮮忌廉 食落去冇咁膩 再配合啲生果(有士多啤梨、藍莓、芒果、青提) 就好豐富🤍🍝拿破崙大蝦意粉🍝-$138茄汁味濃❤️好開胃🤤🐮蒜香一口和牛粒🐮-$108有驚喜!粒粒都好juicy✨店內裝修都好有日本feel ⛩️ 好啱約埋班fd去打卡🫧💕🍴 @tera_pancake📍元朗元龍街9號形點I L1樓1075號舖#panake #香港探店 #香港美食 #圍方 #打卡 #形點 #旺角美食 #佐敦 #法國藍帶廚師 #日式梳乎厘班戟
🥞鮮果美滿疏乎厘🥞-$138
🍝拿破崙大蝦意粉🍝-$138