2024-11-07
覺得Banchan & Cook 嘅太古城分店最舒服!唔會入咁舖頭,感覺開揚好多!裝修小清新🌾好岩打卡~ 呢間係自助形式,出去櫃枱買食物及取餐~亦用上即棄餐具,有自助位置添水~佢啲水都好特別,有檸檬水同粉粉的雜果水💐佢有【 Tasty Treat Combo Set 💲560 】 Main 4選2揀咗:🍳《 玟瑰醬芫茜大蝦蛋包飯 》 切開蛋包飯即有半流心效果,熱辣辣好有蛋香;有6-7隻大蝦,個醬creamy唔辣,撈飯幾好味~ 🍛🆕 《 辛辣肉醬年糕 》我唔食辣都食到~ 辛辣麵幾彈牙爽口,撈肉醬係夾嘅;傳统年糕煙韌但要快食! Share 2選1揀咗:🍗《 炸雞拼盤 》 自選三款口味! 三款嘅炸雞都好嫩滑juicy~。🆕洋蔥汁炸雞 - 新口味!甜甜吔有洋蔥碎~。柑橘炸雞 - 酸酸甜甜唔會膩~。原味 - 雞皮最香脆! Dessert 2選1揀咗:🥕《 甘筍Oreo 慕絲蛋糕 》 盆栽咁幾得意🪴入面有朱古力海綿蛋糕、mousse同奶凍~ Drinks 自選2杯:🆕🍑《 白桃甜蜜梳打 》 - 有粒粒白桃肉,偏淡唔會甜膩~☕️🍫《 溶化朱古力 》 - 頂層有軟綿嘅泡泡承托住朱古力碎~冬天飲岩晒~
唔會入咁舖頭,感覺開揚好多!
裝修小清新🌾好岩打卡~
呢間係自助形式,出去櫃枱買食物及取餐~
亦用上即棄餐具,有自助位置添水~
佢啲水都好特別,有檸檬水同粉粉的雜果水💐
Main 4選2揀咗:
🍳《 玟瑰醬芫茜大蝦蛋包飯 》
🍛🆕 《 辛辣肉醬年糕 》
Share 2選1揀咗:
。🆕洋蔥汁炸雞 - 新口味!甜甜吔有洋蔥碎~
。柑橘炸雞 - 酸酸甜甜唔會膩~
。原味 - 雞皮最香脆!
Dessert 2選1揀咗:
Drinks 自選2杯:
🆕🍑《 白桃甜蜜梳打 》 - 有粒粒白桃肉,偏淡唔會甜膩~
呢個set份量足夠3個女仔食!好味😋