2023-10-03 90 瀏覽
早排成日見到d人係餐廳影相打卡見到清真寺,一路好想知係邊,原來就係呢間餐廳。今日放工,一行二人黎到餐廳食個晚餐。兩個人叫左3碟野兩杯野飲。首先叫左白酒忌廉煮藍青口,因為朋友之前食過大推話好好味,就試下😅忌廉汁都幾多,唔會話好浠,口感適中,有幾塊烘過下既包俾你點汁食。講返青口先,的確食落去係幾大粒同食到粒青口肉好飽滿😄 雖然係忌廉汁,但白酒味都重,對我黎講可能係重左小小。然後再叫左碟圖書館羊肉二重奏,有兩件羊架,下面係羊肉墊底,有兩重羊肉食法,羊架都整得幾嫩口,唔錯。然後,再叫左個黑松露醬炸薯條,味道正正常常。熱辣辣。面頭d芝士絲好似點綴左個薯條😂我地每人再叫左一杯野飲。個環境都幾岩係到吹水傾計。

我地每人再叫左一杯野飲。個環境都幾岩係到吹水傾計。

• 圖書館羊肉二重奏