想食打邊爐、又平、性價比又高的話,我會黎屯門食牛摩😍人均百幾蚊埋單,今日食LV2精選牛肩脊套餐 $148位 ,呢個套餐真心好抵食!湯底揀左咗美人骨膠原白雞湯同麻辣鴨血鍋,一人一鍋好滋味👍🏻我地都鍾意食牛,牛摩啲牛肩脊啲牛肉味香濃,呢個價錢黎講口感都好ok 👍🏻重牛味亦好香!除左豬牛雞仲有海鮮可以揀,有帶子、青口、魷魚圈、仲有好多小食:蟹柳沙律、加洲卷、🍣三文魚壽司,好味道👅呢到上餐超快,吾需要等好耐,食完一碟又一碟。同埋呢度既乳酪雪糕🍦真係超推薦,一款係北海道低脂乳酪🍦超香奶味,乳酪好開胃。新鮮爆谷,香脆蜜甜😂仲有好多其他款式嘅甜品,例如:泡芙、糯米糍、多款蛋糕。火鍋配料半自助式~鐘意食咩自己夾,佢啲菜同丸都有好多款選擇…咩菜都有,非常豐富蔬菜亦好新鮮!呢到真係令人好滿意、大滿足,鍾意任食、火鍋同甜品,真係唔好錯過,要黎牛摩👍🏻👍🏻 #牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus🌟·牛摩 (屯門)📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖

呢到真係令人好滿意、大滿足,鍾意任食、火鍋甜品,真係唔好錯過,要黎牛摩👍🏻👍🏻

·牛摩 (屯門)
📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場南翼3樓21號舖