2020-07-10 411 瀏覽
A姐成日都話食埋呢餐之後,就要開始食少啲嘢,不過我又未真係見過佢食少咗嘢囉!今日食完個午餐,行左唔夠兩個鐘,佢又話肚餓啦喎,所以就去搵餐廳食下午茶。嚟到尖沙咀半島中心,見到I Café嘅下午茶選擇都幾多,就入咗去。M佬之選:全日早餐呢個全日早餐份量十足,有蘑菇炒蛋、牛角包、薯餅、火腿、煙肉、司華力腸、薯餅、茄汁焗豆、扒茄、沙律菜。司華加腸煎到外面香脆;火腿同煙肉都好惹味;炒蛋香滑有蛋汁,仲有多款菇類,加少少鹽同黑椒,好惹味;牛角包非常鬆軟;薯餅新鮮炸起,黃金脆口。全日早餐再加餐飲,HK$60有找,真係好抵食!A姐之選:皇袍鰻魚飯原來皇袍鰻魚飯係滑蛋鰻魚飯,滑蛋包住白飯,蛋味香濃,入口嫩滑,同鰻魚汁好夾!鰻魚份量都唔少,都幾厚肉,連餐飲,HK$50都唔洗。(記住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩樂日記

M佬之選:全日早餐

A姐之選:皇袍鰻魚飯
皇袍鰻魚飯

餐飲

(記住Like同Share畀朋友)

By A姐M佬 玩樂日記
2020-07-10