餐廳: 素來素往
資訊:

2024-06-11 126 瀏覽
呢間餐廳不嬲都係我嘅book Mark list度,因為個價錢真係太抵喇! 任飲任食,只需要有由$68-$158不等,仲要有長者咭優惠同埋仲要係免+1! 由頭盤去到甜品區,樣樣都有,真係花多眼亂😍😍😍雖然話係食素,但係其實有好多仿肉,口感好豐富㗎!最令我驚艷到嘅有以下幾樣💛❤︎蔬菜卷好味又低卡,食多多都唔覺得罪惡感❤︎三文魚壽司賣相好精緻, 100%完全十足十真既一樣,細細粒好可愛,而且味道一啲都唔差,好味❤︎pizza係熱燈曬住下仲係保持住熱辣辣,最欣賞係佢個批底,好脆,配埋菠蘿同芝士,超吸引!我唔經唔覺已經食咗兩塊😂❤︎山水豆腐花超滑!好有驚喜,另外黃糖同糖水可以自己落,鍾意加幾多都得!其實佢呢度仲有好多嘢食,同埋店員refill嘅速度好快!唔怪得座無虛席👍 絕對會二訪

❤︎蔬菜卷
好味又低卡,食多多都唔覺得罪惡感

❤︎三文魚壽司

❤︎pizza

❤︎山水豆腐花
超滑!好有驚喜,另外黃糖同糖水可以自己落,鍾意加幾多都得!