餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (又一城)
資訊:

2022-06-10 1052 瀏覽
今日下晝喺又一城溜冰⛸️,經過就打算食燒肉😍醫下肚先👍🏻牛角日本燒肉專門店@gyukaku_hk 。牛角燒肉六種盛$125🐷入邊有好多肉,肉食動物一定鍾意食!有齊晒豬牛雞,竟然有雞軟骨🤩😂不過記住雞翼會煮耐啲,希望你哋廚藝好過我🤩。特選!六種盛$149個人鍾意食呢個多啲,可能因為我最鍾意食牛舌。呢度啲牛肉都好新鮮,口感好好👍🏻但係我哋食得最多竟然係免費添加嘅牛角飯🥰仲有好多紫菜加埋醬汁真係好正🤫牛角日本燒肉專門店 (又一城) (九龍塘)九龍塘達之路80號又一城低層地下1樓29號舖#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #hkcafe #foodadmirersoftheworld #desserthk #香港美食 #香港好去處 #美食 #美食日記 #三文魚 #mentaiko #明太子
今日下晝喺又一城溜冰⛸️,經過就打算食燒肉😍醫下肚先👍🏻

牛角日本燒肉專門店
@gyukaku_hk

。牛角燒肉六種盛$125🐷

。特選!六種盛$149

牛角日本燒肉專門店 (又一城) (九龍塘)
九龍塘達之路80號又一城低層地下1樓29號舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #hkcafe #foodadmirersoftheworld #desserthk #香港美食 #香港好去處 #美食 #美食日記 #三文魚 #mentaiko #明太子 #kushikatsu #燒肉 #串揚げ #串燒