2018-09-21 88 瀏覽
《Pizza Max Bistro》#食在佐敦
📍佐敦上海街22號地舖
———————————————
有留意開嘅都會知我好鐘意食餃子 其實印度嘅餃子MOMO係好好味 但食印度野又單調d 今日一次過食印度同意大利菜啦🔹Garlic Bread $45蒜容包有5件 岩岩焗起熱辣辣脆卜卜🔹Chicken Mo Mo (8pcs) $60雞肉餃配埋佢地秘製醬汁 係好味嘅 忍唔住一舊接一舊🤤 🔹Baby Back Ribs (Half) $115豬仔骨份量都幾多 嗌左半份都有8舊骨 兩個人食都已經飽左 d肉煮得好淋 一切就切到 同個醬汁亦調配得好夾👍🏻 仲有外脆內軟嘅薯角 一個字 抵食🔹Seafood Rissotto $120係配蕃茄醬嘅意大利飯 海鮮都幾多 青口兩個 好多魷魚 d飯軟硬度都適中 不過我發覺香港好多人都唔鐘意蕃茄😂🍅🔹Long Island $68
咁岩第二日放假 呢到又有酒飲 一於嗌杯飲下店員好Nice 比我果時話可能會有d strong 叫我試試先 之後再有問返我o唔ok🍸🔹Chocolate Milk shake $42Milk Shake有4款可以揀 包括Vanill
《Pizza Max Bistro》#食在佐敦

🔹Seafood Rissotto $120

🔹Long Island $68
咁岩第二日放假 呢到又有酒飲 一於嗌杯飲下

🔹Chocolate Milk shake $42
Milk Shake有4款可以揀 包括Vanilla, Strawberry, Chocolate同埋Coffee
朱古力味唔會好甜 又有奶味 ok嘅

🍴8/10