餐廳: 意歐
資訊:

2019-10-15 52 瀏覽
今天星期五當然又想約朋友出外,今日就約了工作在旺角的朋友,朋友收工後就介紹一間食焗薯的地方去吃晚餐,去到沒想到原來都有不少選擇,價錢都十分抵食,餐牌上有我們喜歡的焗薯,仲有西式食物,飲品和食物,小食份量細細份又抵食,當然叫一些小食一齊吃,再加上主食,不久食物就來到。喜歡吃焗薯的我要了最原味的酸忌簾焗薯,焗薯好香配上微酸的味道不錯,而且仲要份量大份都是三十多元抵食。朋友要了香草燒羊鞍配蛋焗薯仲有湯同飲品,飲品加錢要了特飲凍雙重朱古力碎,羊鞍燒得幾香帶微脆邊十分惹味,焗薯配濃蛋香不用加鹽都好味道,餐湯濃蕃茄香配脆多士,飲品濃朱古力香忌簾幾滑身,小食要了二款,脆香芝士條,拉絲效果好吸引,小食拼盤份量多,雞翼夠香脆肉滑,薯條配肉醬最岩,腸仔都有二款配蜜糖好味皮帶脆。