2021-06-05
最鐘意周圍去揾小店食 呢日喺天后經過見到呢間刀削麵館 啱晒我啊😍地址好就腳 喺正地鐵站斜對面 超方便 而且店舖入面間隔好寬敞 坐得好舒服😌呢度嘅刀削麵有分熱拌/冷拌/湯 另外仲有好多小食揀😎◾燻蹄絲消暑冷刀淨係冷刀都有4種唔同口味 呢個消暑冷刀係青瓜絲+泰式雞醬 配搭好特別💕同燻蹄絲都好夾 而且顏色好色彩繽紛 食慾立即🆙🆙◽魚腐湯刀削麵平時食刀削麵 冷拌熱拌我都試過 唯獨無試過湯 一樣有得加麻辣架🍜不過呢日喉嚨唔舒服就乖乖哋食清湯啦 麵質一樣咁有咬口啊 而且佢嘅魚腐真係好唔錯 難怪係推介必食💯◾越式春卷之前見到人post相我就話呢個一定要order 因為係我最鐘意嘅網絲春卷啊 咬落去嗰種鬆脆感真係好正😋配咗甜辣醬又可以減低油膩感◽蒜泥牛展雖然係小食 但係份量都幾多 大概有8片牛展🐂口感唔錯 唔會韌 蒜泥充足 辣度亦好夠 好惹味🧄呢間小店真係抵食又好食 而且店員態度十分親切❣️大家又可以去試下啦喂
呢度嘅刀削麵有分熱拌/冷拌/湯 另外仲有好多小食揀😎
◾燻蹄絲消暑冷刀