2023-02-22 538 瀏覽
呢間串燒小店喺廟街附近附近,好有港式風味,主要係做外賣串燒,亦都有少量室外吧枱座位,有少少似港式Omakase嘅感覺~食物方面都好高質,除咗有好多唔同選擇嘅串燒之外,仲有好多港式小食同埋飯類可以選擇,大份又抵食,絕對係糧尾救星!而家串燒做緊新開張優惠,$60就有5串,優惠無限使用次數,可以放開肚皮去食!就算平時夜晚買來做宵夜都一流!------------------------------今次一次過叫咗10串,再加幾份燒烤嘅小食,呢個份量都夠兩個人,食得好滿足🙌🏻~佢啲串燒調味啱啱好,調味料嘅味道唔會蓋過食材嘅味道,食物種類都多元化,呢方面真係做得幾出色!$60/5串都係好抵食,仲有羊肉、鴨胸呢啲比較貴價嘅食材,而且份量都唔少!個雞肉串🐓有驚喜,係日式嗰種免治雞軟骨串,咬落去有少少軟骨嘅口感,脆脆哋咁😋~✨▪燒韭菜✨▪麻醬燒秋葵 ✨▪燒司華力腸 ✨▪厚燒牛舌 ▪燒雞腎 ✨▪燒雞肉串 ▪燒煙鴨胸肉 ▪孜然羊肉串 另外仲叫咗啲燒烤小食,鯖魚🐟大大件而且燒得幾好,外面脆皮入面仲好Juicy,尤其是個羊架🐐,一啲都唔乾柴,羶味啱啱好,而且肉質一啲都唔韌!仲有佢個茄子🍆好濃蒜味,大大片可以拉絲

✨▪燒韭菜
✨▪麻醬燒秋葵
✨▪燒司華力腸
✨▪厚燒牛舌
▪燒雞腎
✨▪燒雞肉串
▪燒煙鴨胸肉
▪孜然羊肉串

另外仲叫咗啲燒烤小食,鯖魚🐟大大件而且燒得幾好,外面脆皮入面仲好Juicy,尤其是個羊架🐐,一啲都唔乾柴,羶味啱啱好,而且肉質一啲都唔韌!仲有佢個茄子🍆好濃蒜味,大大片可以拉絲~

✨▪秘製燒茄子 $25
✨▪燒紐西蘭羊架 $38